Blogit

Uusi vuosi kaiken muuttaa

Ainakin vihreiden nettisivut saavat piristystä. Luvassa tiukkoja kannanottoja yhteiskunnan toimintaan. Kaikki inhimillinen ja vähän muukin on agendalla.

Tämä on fakta juttu. Vanhat kuolemattomat artikkelit siirtyvät arkistoihin ikuisiksi ajoiksi.

Avoimuus tulee  ohittamaan Keltaisen Keskarinkin.  Paitsi että täällä vain asiat kiistelevät, ei henkilöt. 

Tuusulassakin valmistellaan Metso-suojeluohjelmaa

METSO on metsien monimuotoisuutta turvaava ohjelma, jonka avulla yksityiset metsänomistajat voivat suojella metsänsä monimuotoisuutta.

Tavoitteena on varmistaa, että Suomessa kasvaa jatkossakin sellaisia metsiä, joissa myös uhanalaiset ja taantuneet eliölajit voivat elää. Suojellun metsän pinta-alaa pyritään kasvattamaan valitsemalla suojeluun luonnonarvoiltaan monipuolisia kohteita ja tekemällä hoitotoimia suojelualueilla ja niiden lähituntumassa.

http://www.metsonpolku.fi/metso/www/fi/index.php

Mainonta suuressa maailmassa

Kaivelin jotain lukuja koko maailman mainontakuluista. Eräässä tutkimuksessa v. 1997, jonka linkkiosoite oheisena, mainitaan vuosittaisiksi mainontakuluiksi 400 miljardia dollaria. Summa on oletettavasti nykyrahassa ainakin samaa luokkaa euroina. Esim Kiinassa on mainonta tästä kasvanut räjähdysmäisesti. Amerikassa IBM ja Citibank käyttivät kumpikin 500 miljoonaa dollaria eli saman minkä koko Suomen mainonta on. Kyseisen tutkimuksen aikoihin ei vielä ollut paljoakaan  nettimainontaa.  Nämä lystithän me asiakkaat maksamme. Iloita voi ainakin mainonnan työllistävästä vaikutuksesta.

Sivut

Tapahtumia

Ei tulevia tapahtumia